MAYER IS BACK

MAYER IS BAAACK!!!!!! Ni har ingen aning om hur mycket jag älskar John Mayer's Paradise Valley! Och det bästa är att den släpptes bara ett år efter Born and Raised! Paradise Valley är definitivt en av mina favoritalbum av John Mayer, den blandar en mängd av ljud och känslor och har två betydelsefulla artistsamarbeten i form av Katy Perry och Frank Ocean. Jag måste säga att jag generellt inte gillar Katy Perry's låtar så mycket men jag tycker att det är väldigt sött att John Mayer bestämde sig för att göra en låt med hans flickvän och hon låter väldigt bra i balladen Who You Love. Frank Ocean sjunger i den vackra låten Wildfire, jävlar vad jag gillar den låten! Den ger så mycket känslor med Frank Ocean's djupa röst! 

 
Jag älskar varje låt av CDn: Wildfire, Dear Marie, Waitin' On the Day, Paper Doll, Call Me the Breeze, Who You Love (feat. Katy Perry), I Will Be Found (Lost At Sea), Wildfire (feat. Frank Ocean), You're No One 'Til Someone Lets You Down, Badge and Gun och On the Way Home. 

 
Wildfire påminner mig så mycket om min resa till Sverige och den har ett så klatschigt och friskt sound! 
Dear Marie är en väldigt romanstisk och lättsinnig sång som får oss att tänka tillbaka på våra liv och hur vi har förändrats genom dem. 

 
Call Me the Breeze visar definitivt John Mayers lättsinninga personlighet och den har en väldigt bra rythm som är en mix av rock och blues! Jag älskar den så mycket!
 

och On the Way Home... jag kan inte sluta lyssna på den.. varje gång jag lyssnar på den känner jag så många känslor. Den får mig att känna så mycket hur jag känner varje gång jag måste säga hej då till Christian och varje gång jag har nedgångar i livet. Alla ljud i alla låtar som John Mayer skriver är bara så perfekta! Jag hoppas verkligen att jag får se John Mayer live någon dag.. Han är definitivt bäst!
 
 
Gillar många av er John Mayer? Vilken är eran favorit låt på hans helt nya CD?
Ha en god natt!


1 Johanna:

skriven

åh han är bra! Snygg är han också förstås, haha :)

Svar: haha det är vad som också gör honom till den bästa! ;) grattis till den vackra bloggen! :)
Federica

2 CECILIA - mode, träning, vardag osv:

skriven

sv: tack så mycket!! :)

3 felicia "efji" Johansson:

skriven

åh<3

4 Paulina:

skriven

Fin blogg!
har du haft en bra dag? :)

Svar: Tack Paulina, din blogg ser också ut att bli väldigt bra! Jag hade en bra dag men jag var tvungen att plugga mycket, och du? :)
Federica

5 Anonym:

skriven

härlig blogg!
kika gärna in i min kram

Svar: tack!
Federica

6 ina:

skriven

hei kolla gärna in på min blogg, det är min födelsedag idag :)
släng gärna en gulli kommentar :)

jätte söta bilder :) <3

Svar: Grattis på födelsedagen!!! :D Hur gammal är du nu? Jag hoppas att du hade en väldigt bra dag! och tack så mycket! :)
Federica

Kommentera här: