WINTER WONDERLAND

 
 
Här är några av de underbara bilderna som jag tog i dolomiterna! Är de inte vackra? Om ni inte har varit där än så måste ni åka dit! Allt är så häpnandsväckande, startandes med de rosafärgade bergen, de ändlösa backarna med mjuk snö, de vackra tyrolerhusen och den utsökta maten! Oooh hur mycket jag vill vara där igen med Christian <3

De kommande dagarna kommer jag att publicera mer bilder från min semester :) Ha en bra helg :)

 

INVISIBLE

Hej på er! Hur mår ni? Jag hoppas att ni startade 2014 på ett fantastiskt sätt! Idag hade jag datorvetenskaps tenta och jag är utmattad! Jag har spenderat de sista 17 dagarna till att programmera och programmera och programmera!! Mitt huvud brinner! Det var fruktansvärt att gå upp tidigt varje dag, studera, äta, studera, äta, studera, sova, varje dag, vetande att några dagar innan levde du drömmen med den viktigaste personen i ditt liv... Men jag gissar att det är så det är meningen att jag ska leva i alla fall i ett år till... Ibland känns livet som skit, men utan dåliga stunder så skulle vi inte känna igen vackra stunder fulla av känslor. En av de bästa sensationerna är definitivt när du är nära en förändring i ditt liv för någonting som du har väntat länge på och kämpat för. 

 
Jag dedikerar det här inlägget till alla personer där ute som känner sig ensamma, eller som har känt sig ensamma länge och hatar deras liv. Vänd erat hat och sorg till styrka för att kämpa för ett bättre liv. Gör vad du älskar och jobba hårt och i framtiden kommer du att få tillbaka för dina ansträngningar.
Här är en låt av en artist som jag älskar just nu.
 
 
 Jag hoppas ni gillar den. Kram :)