GLAD ALLA HJÄRTANS DAG

 
Jag hoppas att ni alla hade en underbar alla hjärtans dag! Jag tycker att alla hjärtans dag är väldigt viktigt för att det är ett tillfälle att påminna alla människor vi älskar hur mycket vi älskar de. Det är viktigt att ta en dag om året för att påminna oss själva om hur viktigt kärlek i livet är! Christian skickade denna fantastiska låda med choklad som är gjorda av världsmästaren i choklad… 

 
 
Jag vet att ni alla är avundsjuka på mig just nu och ni har rätt att vara det för att de är väldigt goda! Jag kan inte fatta att detta är det fjärde året Christian och jag känner varandra, ju mer jag känner honom, desto mer fattar jag hur speciell han är, han är inte bara min pojkvän men också min bästa vän. När jag är nere och känner mig ensam är han alltid där för att stötta mig och påminna mig om hur viktigt mitt liv är. Jag önskar att jag kunde vara bara lite av hur snäll han är! Och jag menar på riktigt… tack så mycket Christian!
 
 
Och ni, mina läsare, jag hoppas att ni alla påminner era älskade om hur mycket ni älskar de också för att kärlek får jorden att gå runt.
 
 
 

Kommentera här: