StockholmI fredags åkte Christian och jag till Stockholm för att njuta av den underbara soliga dagen. Jag hade redan varit i Stockholm 4 eller 5 gånger förut men det var ett måste att åka dit, Stockholm är alltid så vackert! Och ännu mer, Christian och jag var tvungna att göra några saker där. Jag ville gå till bruka design och titta efter några saker att dekorera mitt rum med, och Christian ville gå i några musikaffärer. Vad jag gillar med Stockholm är att det är en stor stad med många affärer men samtidigt en vacker stad full av natur.

 
Vid lunch stannade vi vid en restaurang i centrum som hade en väldigt god och billig, dagens lunch, med sallad, grönsaker, bröd, kaffe och kakor: det perfekta avbrottet för en lång dag av att gå i butiker och gator! Här är några vackra bilder som jag tog under vår resa! Jag älskar verkligen Stockholm på våren :)
 
Jag hoppas ni gillar bilderna. Ha en god natt :)
 

Hemma Igen

Hemma efter 12 fantastiska dagar i Sverige med min sötnos. Jag kan inte förklara hur tom jag känner mig just nu. Det är som att jag är fast i en dålig dröm. Jag kollar omkring mig och jag är i Italien, i mitt rum. Det här kan inte vara sant, tills några timmar sedan var jag där, i Sverige, och njöt av de första sommardagarna med Christian, runt affärer och kafféer, skrattandes hela tiden för hur glad jag var. Fan hur vackert är det inte att vara kär? Jag skulle ge allt om jag bara kunde hålla Christian just nu och aldrig tänka på att lämna. Jag saknar hans ögon, hans mjuka kinder, hans varma kramar och hans söta röst. Men ja, jag gissar att jag bara kan längta tills nästa gång vi ses. Bilder på våra resor i Gävle, Sälen och Stockholm kommer snart :)
 

Sverige här kommer jag!!

Sverige här kommer jag!! 15 april - 26 april kommer jag vara i Sverige!!

 
Kan ni ens föreställa er det? Jag kommer att flyga från Bergamo's flygplats till Nyköping och sen kommer Christian och hämtar upp mig. Jag kan inte föreställa mig hur fantastiskt det kommer vara att vara tillbaka i Gävle! Förmodligen kommer vi också att åka till Sälen, där Christian har en stuga! Åh, hur bra är inte livet va? Förresten, jag glömde, igår var det min födelsedag och jag öppnade äntligen mina presenter och åkte och åt hamburgare och cheesecake med min familj! Bilder kommer snart.

Ha en bra kväll, kram