JULKLAPPAR

Hej på er! Idag fick jag Christians julpaket!! Jag såg fram emot att få det!!! Verkligen, jag spenderade hela morgonen med att bara stirra ut från fönstret i hopp om att se bilen med den! 

 
Jag fick julmust, 3 olika juleskum (vilken är er favorit av dem?), 2 lussebullar, en vacker träskrift där det står "God Jul", en Yankee Candle med lukten av julafton (fan vad bra den luktar!) och 2 små koppar för glögg ((heart)). Christian vet alltid hur man gör mig glad!


Vad har ni önskat er denna jul? Ha en bra söt natt


JULLOV

Hej på er :) Det har varit en tuff period men äntligen har lovet kommit! Har alla ni fått jullov än? Det är så fantastiskt att äntligen vara hemma och bara slappna av! På sista tiden har jag varit ganska upptagen med sjukhusbesök, tentor och julklappar!


Men äntligen är jag klar! Och... jag har supernyheter för alla er... Den 29:onde kommer Christian hit!!!! Jag kan inte vänta på det! Jag har saknat honom så mycket! Alla ni som har varit långt borta länge från någon ni älskar vet vad jag menar... Christian är inte bara min pojkvän men också min bästa vän. Han är den enda personen jag kan säga allt till och jag vet att han alltid är där för att lyssna på mig. Den 4:de Januari åker vi sedan till alperna (i Selva di Val Gardena) i en vecka och åker skidor och gör många saker :) Jag kan inte vänta på det!


Har ni organiserat något för detta jullov?

 
Imorgon ska jag äta julmiddag med min pappas företag! Och idag börjar Masterchef Italy! Så jag gissar att jag kommer ha en mysig kväll!
Hoppas ni alla kommer ha en mysig kväll! En stor kram