ZARA LARSSON I GÄVLE

En av sakerna som jag såg fram emot mest på Gävles stadsfest var helt klart Zara Larssons uppträdande! Jag hörde hennes fantastiska låtar när jag var i Sverige från mars-april och jag blev förälskad i hennes röst totalt!
Före hennes uppträdande började såg Christian och jag henne nära scenen men jag blev så shockad att jag inte ens hade tid att be om ett foto eller en autograf! På den sena eftermiddagen började konserten och äntligen såg vi Zaras fantastiska framträdande på scen!!

 
Allt var perfekt, Zaras röst, danserna, det fantastiska bandet som spelade och ljuset som gav färger och rörelser till konserten! I konserten spelade Zara många av hennes låtar från hennes första EP som Uncover, It's a Wrap, Under My Shades, When Worlds Collide (min absoluta favorit!), Cash Me Out, den nya hitten från hennes nya EP Allow Me To Reintroduce Myself, Bad Boys och några fantastiska covers som Halo, ursprungligen gjord av Beyoncé.


En av mina favoritlåtar av Zara är utan tvekan Love Again men tyvärr så sjöng hon den inte på Gävles stadsfest :(. Här uppe kan ni se några av de vackra bilderna jag tog på hennes konsert! Om ni vill ha de större och i en bättre kvalité så tveka inte att kontakta mig i kommentarerna!

Här är en video jag gjorde av alla videor som jag spelade in på hennes konsert! På mitt Youtube account kan ni se dem separat med högre kvalité! 

https://www.youtube.com/watch?v=7oNzaaJ3_Zg

Jag hoppas ni gillade bilderna och videorna! Håll utkik!
 
1 Jenny:

skriven

mm hon är duktig den tjejen

Kommentera här: