SVERIGES BÄSTA PIZZA

Hallå världens bästa läsare! Jag hoppas att ni alla hade en bra helg! Idag vill jag prata med er om en restaurang i Gävle som jag verkligen gillade! Restaurangen jag pratar om är Aktern och Fören. Den är belägen i Gävle strand och de gör mestadels italienska maträtter där. 
 
 
 
 
Atmosfären runt restaurangen är väldigt modern och avslappnande som ni kan se på bilderna och det bästa är att man kan äta deras fantastiska mat väldigt billigt jämfört med kvaliteten. Pizzan jag tog var väldigt god! Det är första gången i Sverige jag åt en så god pizza med en smak som liknar italienska pizzor! Degen var mjuk på ett perfekt sätt och inte fet alls, tomatsåsen var kryddad på det rätta sättet och osten på den var så god! Och för att färdigställa pizzan var det färsk basilika som fick mig att tänka på mitt land! 
 
 
Fan vad jag saknade italiensk pizza i Sverige! Men nu vet jag vart jag ska gå när jag vill äta en riktigt smaklig italiensk pizza! Jag rekommenderar denna fantastiska, billiga och moderna restaurangen till alla er som älskar italiensk mat!
 
 
Det är verkligen läge att säga det: MAMMA MIA, that's a gooda pizza!
 
Smaklig måltid till alla!
 
1 Anonym:

skriven

Så fin sista bilden är!

2 Clara:

skriven

Så fin sista bilden är!

Kommentera här: