GÖTEBORG

När jag var i Sverige så gjorde jag och Christian en liten resa till Göteborg. Våran resa startade tidigt på morgonen den 5:te augusti när vi gick upp för att gå till stationen (crazy!!) och ta vårat tåg till Hallsberg. Resan med tåget till Hallsberg var väldigt trevlig, Christian och jag åt frukost på tåget och jag hade tid att ta några underbara bilder av landskapet utanför tåget som den som ni ser här nere.
 

När vi kom fram till Hallsberg hade vi lite tid att äta lunch och självklart så valde Christian och jag French Hotdogs.
Efter en kort tid så kom vårat tåg fram till Göteborg och jag var verkligen exalterad! Jag visste inte hur Göteborg såg ut och jag tittade ut genom fönstret hela tiden! Så fort vi kom fram till Göteborg så gick Christian självklart till Subway för att ta en sub att äta och jag längtade till Starbucks för att prova en av de fantastiska bakelserna och kaffet de har där. Vårat hotell var inte långt ifrån stationen så vi gick och efter 15 minuter så kom vi fram till vårat rum! Rummet var väldigt mysigt och rent och personalen var verkligen snäll och trevlig. Självklart så var en av sakerna vi såg fram emot mest i Göteborg nöjesparken Liseberg! men på eftermiddagen så gick vi ut på en promenad i Göteborgs centrum och jag var verkligen imponerad av hur vacker stan såg ut! byggnaderna såg så bra ut med vattnet runt och det fanns många affärer jag gillade att handla i som Carlings, Gina Tricot, Bikbok, Cubus, JC, H&M..
 
 
I Cubus hittade jag ett väldigt sött linne för ett billigt pris och i Gina Tricot hittade jag en väldigt söt och billig bh. De dagar som kommer så kommer jag att publicera alla saker jag köpte i Sverige. 
Efter att ha gått i alla affärer jag ville gå till så ville Christian självklart ha hans del och gå och äta i Hard Rock Café! Det var första gången jag åt i ett Hard Rock Café och maten var bra, jag tog en legendary burger och köttet var stekt well done men det var lite för hårt och priset var lite dyrt men det var värt det sedan det var i Hard Rock Café där vi kunde se Hoobastanks gitarr!


Efter att ha ätit gick vi till hamnen och tog några vackra bilder som de ni kan se här.

 
 
På vägen till hamnen hittade vi 4-gott, en väldigt stor godis affär där Christian och jag köpte mycket godis och dricka (VANILLA COKE!!) att ha på hotellet!

 
Göteborgsresan var helt klart en av de bästa delarna av min resa till Sverige och för denna anledning vill jag tacka Christian så mycket för att han har gett mig denna resa! Christian du är den bästa pojkvännen i världen!

Nästa gång får ni följa med mig och Christian i den underbara nöjesparken Liseberg! Håll utkik!
1 Christian:

skriven

Och jag vill tacka dig Federica för denna underbara resa vi gjorde tillsammans!

2 Anonym:

skriven

kul att du va i göteborg! ((:
eller hur gott? ^^

3 malva:

skriven

glömde namnet :)

Kommentera här: