GÄVLE STADSFEST

 När jag kom till Gävle gick jag på stadsfesten de första dagarna.

 
Gävle
 
Stadsfesten var verkligen coolt och atmosfären med alla attraktioner och stånd var verkligen magisk! Jag och Christian testade några av de fantastiska attraktionerna som Stadsfesten bjöd på och vi håller båda med om att den roligaste var radiobilarna. Som alla andra så försökte jag och Christian att vinna choklad men tyvärr så nådde vi inte vårt mål, men vi var ett nummer från att vinna. I stället så vann vi två söta nallebjörnar och en hund. Christian spenderade mest av sin tid med att försöka vinna Playstation och iPad.
 
 
Virvelvinden
 
                                                                                                                                                      Extreme Fly
 
Det fantastiska med Stadsfesten är helt klart att många underbara artister spelade där. Mina favoriter var Zara Larsson, Pointless Hour och Gungfly. I de följande inläggen kommer jag att publicera mer av Zara Larsson's uppträdande med många bilder och videor! 
 
 
Zara Larsson

Christians favorituppträdande var utan tvekan Pointless Hour, ett band med talang från Gävle som har ett rikt sound! Han gillade deras uppträdande så mycket att han till och med köpte deras cd direkt från trummisen. 
 
 
Pointless Hour
 
 
Gungfly
 
Om du är nyfiken på hur dessa band låter kan du lyssna på de på Spotify, Youtube eller iTunes och låta dina öron få ett nytt fräscht underbart sound!
 
Fan vad jag saknar stadsfesten! Det var verkligen coolt och roligt!
 
Har någon av er varit på Gävles stadsfest i sommar? Vi ses i nästa inlägg! Ha en trevlig kväll!

Kommentera här: