FURUVIK

Hej allihopa! Under min vistelse i Sverige så åkte jag och Christian till vackra Furuvik och hade väldigt roligt! Furuvik är en mix av ett zoo och en nöjespark med så mycket natur! De har chimpanser, ormar, sköldpaddor och många andra djur som det verkligen är värt att titta på!

 
 
Parken har också några av de mest kända karusellerna som slänggungan, larven och ett spökhus men en av de mest fantastiska sakerna med Furuvik är att de ofta har gäster som spelar där och Christian och jag var smarta nog att gå dit den dagen som Yohio skulle spela!

 
Jag fick reda på Yohio tack vare melodifestivalen och hans vackra låt Heartbreak Hotel och hans excentriska och bisarra utseende! Jag måste säga att jag blev väldigt förvånad över hur bra han var på att sjunga live och hur bra han var på att uppträda och känna låtarna han sjöng! Han är verkligen en artist och jag hoppas att han kommer få mycket framgång, också tack vare hans nya låt You're The One som jag tycker är väldigt söt! Här har ni några bilder och videor som jag tog på hans konsert! 

http://www.youtube.com/watch?v=JkWzOWP9MVQ
http://www.youtube.com/watch?v=z57n7Z1ZBlE

Hoppas ni gillar dem! Ha en god natt!


1 Tilla:

skriven

Sv: Tack vist är han ^^ kram

2 Anonym:

skriven

åhh tack så jätte mycket fina du :)

3 aina [fotoblogg]:

skriven

Vilken fin blogg du har :)

Svar: Åh tusen tack! Det betyder mycket för mig! :)
Federica

4 aliengirl- life with autism and art:

skriven

Sv: tack! :)

5 Anonym:

skriven

Älskar du victoria secret & vill ha deras body mister? Då tycker jag att du ska vara med på denna tävling som är gratis! Kanske du vinner.. http://nickimdaily.blogg.se/2013/august/tavling-victoria-secret-produkter.html#comment

Svar: oh, tack!
Federica

6 Koffe:

skriven

En sån trevlig blogg du har! :)

Svar: Tack så mycket! Jag är väldigt glad att du gillar det! :)
Federica

7 Annika:

skriven

Fin blogg :)

Svar: Tack så mycket! Jag är väldigt glad att du gillar det! :)
Federica

8 vanja:

skriven

roligt :)

Svar: ;)
Federica

Kommentera här: